zielinskijanek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam! ,pozdrawiam i zapraszam, do wspolnych lotow w (naszym) miescie Zgierz! Wszystkie osoby ktore lataly, lataja, a lepiej, moze nawet pochodza ze Zgierza zapraszam do tego tematu. ps. latales w Zgierzu? Napisz choc jedno zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-m-m Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć, ja jestem co prawda z Łodzi, ale północnej :-), powiedz gdzie i kiedy latasz to chętnie się dołączę, samotne latanie nie jest takie fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgd4-2 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć, Ja jestem z Ozorkowa, więc do Zgierza nie mam daleko i mogłbym podjechać gdzieś gdzie będziesz latał. Aktualnie mam "na chodzie" Pibrosa i STC. Pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam Też chętnie podjadę i polatam. Tylko gdzie i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jestem ostro początkującym ale.chętnie się spotkam i.zasiegne porad Od osób napewno bardziej doświadczonych kiedy? Mam do tego miejsca 5 min Więc mogę się doostosowac Gdzie? Podałem link do map w moim profilu Zapraszam! Ps. Po zimie trawa.jeszcze.dobrze nie.wzrosła Więc są naprawdę dobre warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-m-m Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja się piszę na pierwszą połowę weekendu majowego. Mam do latania motoszybowiec klasy EPP oraz do oblatania motoszybowiec Elipsoid Evo - może oblot w Zgierzu :-). Jestem średnio zaawansowany - umiem latać, czasem jakąś termikę złapię, no i ląduję w jednym kawałku co z obserwacji nie wszystkim wychodzi :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja jeśli chodzi o najbliższy przedział czasowy to mogę napewno do 6 mają, Więc jeśli ktoś chciałby polatac to zapraszam. Znalezliscie ten link do mapy na moim profilu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielinskijanek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zapraszam do latania w tym tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasnoludek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 szukam modelarzy ze zgierza do wspólnej budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A zdradzisz co takiego chcesz budować zespołowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krasnoludek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 szybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Super. Szkoda, że nie mieszkam w Zgierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi