Sumo71 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam to znowu poczatkujacy i marudny modelarz. Prosze o podanie mi elementow jakie musze kupic wraz z silnikiem spalinowym by moc go odpalic a nastepnie po zbudowaniu modelu cieszyc sie plywaniem po akwenach:))) Poki co wiem ze silnik, zbiornik na paliwo, paliwo, przewody paliwowe, serwo i co jeszcze :?: :?: Wiem ze moge isc do sklepu i zapytac i kupic od razu tam ale chyba lepiej popatrzec potem na stronkach i wybrac odpowiednie rzeczy by nie wcisneli czegos co im nie schodzi a bedzie to np lipa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 zapomniałes jeszcze o swiecy :devil: :lol2: ( i ewentualnie o rozruszniku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumo71 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 i to bedzie wszystko:?: :?: :?: a jakies filtry paliwa rozgałeźniki przewodów paliwowych klucze do obsługi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no wiadomo jeszcze klucz do swiecy,pompka paliwa,filtr raczej nie potrzebny(ale mozena dac)i to chyba wszystko...nie wiem czy o czyms zapomniałem... (pisałes ze serwo no to jeszcze odbiornik,appa,ciegno do serw,i wiele podobnych drobiazgłow :mrgreen: )ale to co wymienione to chyba wszystkie podstawowe zeczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumo71 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 jesli chodzi o osprzet do serwa to wiem juz co i jak bo uzywalem go juz w probnym modelu z silnikiem elektrycznym do steru teraz chce sie przezucic na spalinke wiec stad moje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ( i ewentualnie o rozruszniku) Jeśli ma to być łódź to silniki mają szarparkę. Chodź i pewnie wyjątki są Przykładowy silnik ASP 15 --> 229zł kompletne łódki z silnikiem ASP DELPHIN --> 580zł TIGER SHARK --> 630zł Przy okazji zapytam - czy warte są tej ceny te łódki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumo71 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Nie wiem nie znam sie na tym ale jesli chodzi o mnie chce sprobowac swoich sil i stworzyc cos samemu. P.S jest tez silnik 3.5 ccm i nie ma szarpanki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Nie zapomnij o zarniku do swiecy bo bez tego silnika zarowego nie odpalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 a własnie wiedziałem ze o czyms zapomniałem...grzałka do swiec :roll: :oops: :crazy: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumo71 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dzieki wielkie za pomoc teraz poprzegladam sprzet i bede zbieral kase do kolejnego sezonu moze uzbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.