pawel66 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Podczas pokazów w Łukowie ktoś pożyczał mi kombinerki, dziś je znalazłem u siebie także (nie)szczęśliwego właściciela proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 i jak? znalazł się właściciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 http://lubartow.naszemiasto.pl/artykul/1460169,lubartow-ukradl-ze-szkoly-dwie-lutownice-i-kombinerki,id,t.html Sorry, musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Przepraszam, ale nie rozumiem tego odnośnika Paweł_W ???. Kombinerki pożyczone na pokazie- i ten ddnośnik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi