Janek-95 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam, gdy podłączam aparaturę do komputera i odpalę symulator to mam tylko trzy kanały: SK, SW i lotki. Natomiast nie mam gazu. Próbowałem z wieloma symulatorami i efekt jest ten sam. Kalibracja też nie pomaga. Proszę o waszą pomoc! Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sprawdź jak masz ustawione wyjścia z nadajnika. MX-16 oferuje programową zmianę wyjść poszczególnych kanałów. Dzięki czemu możesz np. bez żadnego przełączania kabli, zmienić kanał 8 z pierwszym itp. Włącz nadajnik, podłącz do komputera. Po włączeniu, naciśnij przycisk "select" na nadajniku. Ujrzysz na wyświetlaczu paski stanu kanałów. Rusz gazem i zobacz który kanał reaguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-95 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Gaz mam na pierwszym kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi