hiperfakista Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Chcę obleciec mój pierwszy model- multiplex fancub. Będę wdzięczny za pomoc doświadczonych kolegów. Planuję pierwszy lot po 6 maja. Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam Zapraszam na lotnisko Koczargi na pewno polecimy.Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiperfakista Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzięki za zaproszenie. Byłem na stronie lotniska. Czy możesz polecić jakieś dobre ubezpieczenie oc i nnw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam dla modeli do 5 kg Allianz ma dobrą cenowo propozycje ok 85zł.Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiperfakista Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Dzięki za szybka odowiedź. Wykupię polisę. Myślę że, mój " Trzmiel" będzie gotowy do oblotu już w najbliższy weeked". Kiedy mógłbym zjawić się na lotnisku? Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam napisz mi na emaila lotnisko.koczargi@onet.pl numer telefonu to się dogadamy,pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiperfakista Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ...no i oblot wykonany. Dzięki. Teraz pozostaje znaleźć lotnisko i ćwiczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi