kunba83 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam. Szukam odpowiednigo miejsca w Poznaniu zeby posmigac spalakiem. Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ligowiec / Kobylnica jeżeli jesteś członkiem aeroklubu (ja nie jestem więc mnie przeganiają :/), Bednary - też lotnisko aeroklubowe, ale jakoś mniejsze problemy. Ja latam elektrykami i nie potrzebuje pasa więc latam na łąkach na Szczepankowie (tam mieszkam i mam blisko) Edit: Bytkowo -> Bednary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Slyszalem cos o jakims torze wyscigowym za lawica. wiesz cos na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Za ławicą jest Tor Poznań, ale nie słyszałem żeby ktoś tam latał - chyba że nielegalnie, to jest teren ogrodzony i prywatny, na którym zresztą dwa razy w tygodniu są giełdy samochodowe, a oprócz tego odbywają się zawody motorowe. Co do tych lotnisk które Ci podałem są po "lepszej" dla Ciebie stronie Poznania, oba od strony Gniezna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 mozna jeszcze podobno na Bednarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cholerka, pisząc Bytkowo miałem na myśli Bednary, nie wiem skąd mi się to pierwsze wzieło? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Eee... spaliniakiem to rowniez łąki pomiedzy rogalinkiem i Kurnikiem, nad wartą. za Starołęką też są fajne łąki, wzdłuż autostrady....Ja mam elektryka wiec latam gdziekolwiek, ostatnio obczailem fajne miejsce w centrum Poznania.. baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelf Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ech, a może wspólne latanie? tyle że weekend wolny mam dopiero za trzy tygodnie :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ja będe w środe i czwartek w poznaniu z modelikiem dlg. Może by ktoś ze mną gdzieś pośmigał - może w okolicy malty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wspólne latanie? JAk najbardziej, jestem w poz od pon do czw takze jakby co to smialo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelf Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a w jakich godzinach latacie? chętnie się przyłączę, choćby patrząc (bo pewnie nie zdążę już w tym roku polatać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @malinn - szkoda że w tygodniu roboczym, niestety mam za dużo pracy żeby wyrwać się przed zmrokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Pojeżdziłem, poszukałem i znalazłem.... Wczoraj latałem na malcie, jest tam dość sporych rozmiarów ląka. Moze juto uda mi sie umiescic tu kilka zdjęć. Mam tez jakies nagranie. Wiecie jak film tu umieścic? Moze jakis link do strony gdzie mozna to szybko zrobic? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Moja maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak wstawiasz coś z imageshack to wybieraj kod wygenerowany dla forów a nie dla stron. Użyłeś złych znaczników (HTML a nie PHPBB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja znalazlem fajne miejsce, moze nie za duze, ale osloniete od wiatru. Murawa dawnego stadionu warty, na Bema. Z zewnatrz wyglada jak rujna, ale wystarczy wejsc na korone zeby zobaczyc piekna murawe... Latalem tam wczoraj... miodzio Barter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ale osloniete od wiatru. Murawa dawnego stadionu warty takie miejsce ma jedną wadę. Wszystko jest cacy jak latasz poniżej trybun, a jak wylecisz wyżej nie zorientujesz się co ci wiatr z modelem robi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Witam. Ja sobie polatałem na Malcie - wielka , piękna i skoszona łąka. Normalnie rewelacja. Klika fot z latanka. Niestety latałem sam ;-( Nawet były fajne nasypy, pagórki - można by latać napewno tam na zboczu lekkim modelem np. anula epp lub cięższym jak mój ale podczas wichury ok 10-12 m/s. Filmy: http://video.tinypic.com/player.php?v=2ni8hg1&s=2 http://video.tinypic.com/player.php?v=295thli&s=2 Miejsce do latania macie w Pozniu super ale korki na drogach - tragiczne. Korek 5 czy 10 km to tragedia. Wpakowałem się w jeden 300m jechałem 20min bleeee.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Studiowałem na Polibudzie w Poznaniu ... Zaraz właśnie koło Malty. Ehhh te wypady ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Teraz trza postudiować razem latanie na zboczu w oklicy Bydzi, co bym zobaczył jak mefisto lata. Mam nadzieje że niebawem nam się to uda zrealizować :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.