noker Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Śniadania nie zjadłem, bo sie wziąłem za malowanie mieszkania, ale wicie, rozumicie, telefon mi sie grzeje, nie bede pokazywał palcem kto mię neka bezprzerwy. http://vimeo.com/45294869 Vimeo pokiełbasiło coś formaty, film jest w 16:9 a jak widzicie przekonwertowało na 4:3 Póki co - kto ma ciśnięcie na ten materiał niech obejrzy jaki jest, potem podmienię na lepszy format Pozdrowienia dla pułkownika PS. tu macie lepszą wersję (16:9) na YouTube http://www.youtube.com/watch?v=6IiTLG8VUwM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam. Odwaliłeś Rafał kawał roboty a tu nic. Tak wyczekiwany film i nikt cię nie chwali. Więc ja będę pierwszy. Bardzo fajna muzyczka pasująca do klimatu filmu, montaż, napisy - fajnie się ogląda. Jedna moja uwaga jakby wspomóc się statywem to obraz mniej by się trząsł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja również chwalę bo film naprawdę super Szkoda tylko że nie ma mojego lotu migiem A wcześniej nie mogłem pochwalić bo dopiero z pikniku na Żarze wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzięki chłopaki za dobre słowo, Wojtek1 statyw nic tu nie pomoże, moja kamera ma już 10 lat, nagrywam starusieńką Sony DCR-TRV140E i ma mizerną (jak na obecne czasy) stabilizację, robiłem kiedyś testy ze statywem, ciężko operować szybkie ujęcia, i dodatkowo obsłużyć z00m'a Wojtek2 - przepraszam, ale nie miałem szansy obejrzeć i sfilmować w locie twojego limka, no może jakby kolejka lotów zaczęła się punktualnie, mogłem być na zawodach tylko w Sobotę i tylko do 18:00; dlatego też nie wszystkich nagrałem, Jabiru, Bartela, Spacewalkera, Fourniera, Tighera i CAPa brakuje, jak pewnie zauważyliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Rafał dzieki bardzo za umedialnienie imprezy i zapisanie jej w postaci filmów. pozdr. A.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 NIe no film SUPEROWY !! tak trzymać, szkoda tylko, że na pierwszym miejscu znalazł się mój "NAJLEPSZY" lot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi