Skocz do zawartości

Puchar Polski makiet w Dęblinie 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śniadania nie zjadłem, bo sie wziąłem za malowanie mieszkania, ale wicie, rozumicie, telefon mi sie grzeje, nie bede pokazywał palcem kto mię neka bezprzerwy.

http://vimeo.com/45294869

Vimeo pokiełbasiło coś formaty, film jest w 16:9 a jak widzicie przekonwertowało na 4:3

Póki co - kto ma ciśnięcie na ten materiał niech obejrzy jaki jest, potem podmienię na lepszy format

Pozdrowienia dla pułkownika ;)

PS. tu macie lepszą wersję (16:9) na YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=6IiTLG8VUwM

• Lubię to 1
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Odwaliłeś Rafał kawał roboty a tu nic. Tak wyczekiwany film i nikt cię nie chwali. Więc ja będę pierwszy. Bardzo fajna muzyczka pasująca do klimatu filmu, montaż, napisy - fajnie się ogląda. Jedna moja uwaga jakby wspomóc się statywem to obraz mniej by się trząsł.

Opublikowano

Ja również chwalę bo film naprawdę super ;) Szkoda tylko że nie ma mojego lotu migiem :P

A wcześniej nie mogłem pochwalić bo dopiero z pikniku na Żarze wróciłem :)

Opublikowano

Dzięki chłopaki za dobre słowo, Wojtek1 statyw nic tu nie pomoże, moja kamera ma już 10 lat, nagrywam starusieńką Sony DCR-TRV140E i ma mizerną (jak na obecne czasy) stabilizację, robiłem kiedyś testy ze statywem, ciężko operować szybkie ujęcia, i dodatkowo obsłużyć z00m'a

Wojtek2 - przepraszam, ale nie miałem szansy obejrzeć i sfilmować w locie twojego limka, no może jakby kolejka lotów zaczęła się punktualnie, mogłem być na zawodach tylko w Sobotę i tylko do 18:00; dlatego też nie wszystkich nagrałem, Jabiru, Bartela, Spacewalkera, Fourniera, Tighera i CAPa brakuje, jak pewnie zauważyliście.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.