Andrew Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam. Czy istnieje jakiś symulator na maca, który nie kosztuje ponad 1000PLN??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 są, poszukaj na forum tematu o simach. zawsze możesz postawić windowsa- wiem bez sensu ja tylko tylko odpaliłem crrcsim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Szukałem, i nic nie znalazłem oprócz AeroFly 5. Crrcsim mam, ale chciał bym coś troche bardziej zaawansowanego. Bez Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 HO! Nie korzystam z MAC-a i za bardzo nie mam informacji o wszystkich symulatorach. Na pewno Aerofly Pro Deluxe jest dostępny na MAC-a, kosztuje poniżej 1000 zł. Sprawdź tutaj http://www.ikarus.net/index.php/en/products-and-shop/shop-international.html . Co prawda AFPD nie jest już rozwijany, ale można do niego doukipć później aktualizację do Aerofly 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jakiego masz tego maka? Jak nie jest to odgrzewany kotlet, albo ekran 11", to instalujesz sobie parallels desktop, na nim win7, włączasz tryb koherencji i masz nadal maka z odpalonym syfdowsem w tle i programy syfdowsa otwieraja Ci się w makowych oknach jedyne, co Ci przypomina o win, to ikonka na górnym pasku i w docku. I fajna opcja, jak podłączasz jakiś sprzęcior na USB czy co tam masz, to pyta, win czy mac, tzn gdzie podpiąć go ma ;D Za dużo jeszcze jest programów tylko na win niestety i trzeba kombinować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi