Wojtass_nt Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 piękne dziewczyny Nie uwierzę jak nie zobaczę!! XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Gorąco dziękuję organizatorom za pracę i cały wysiłek włożony w przygotowanie Pikniku Żar 2012, na którym tak miło spędziliśmy trzy dni. Dziękuję również wszystkim modelarzom biorącym udział w pikniku za mile wspólnie spędzony czas oraz wspólnie wykonane loty. Przeczytałem w jednym z postów, powyżej opinię jednego z rozczarowanych modelarzy(oglądaczy) i jestem zaskoczony takim podjściem do tematu. Pamiętajmy, że jest to piknik modelarski, a nie zawody, czy z góry przygotowane i opłacone pokazy z biletami wstępu. Atmosferę pokazów tworzą sami modelarze, którzy tam prezentują swoje modele i umiejętności, a przy okazji dobrze się tam bawią. Tak więc koledzy zamiast bezsensownie krytykować następnym razem zapraszam do udziału i zaprezentowania swoich maszyn oraz umiejętności. Niestety upały jakie były w trakcie pikniku dały się we znaki zarówno modelom, w których silniki i elektronika ulegały awariom, jak i ich pilotom co spowodowało znacznie mniejszy ruch w powietrzu. Mimo to piknik był bardzo udany i cieszy pojawienie się tak licznej grupy ambitnej młodzierzy np. z lotniska Koczargi i modelarni ArtBem, to otwiera nowe możliwości na następne lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Bardzo udana impreza. Świetna atmosfera, piękne modele. Kilka zdjęć z soboty wrzuciłem na Picassa: https://picasaweb.go...152428593859234 Próbki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Na pikniku rzeczywiście było dużo mniej ludzi (jak na wielu imprezach w kraju i zagranicą) ale to nie znaczy, że było gorzej ! Wręcz jak dla mnie lepiej. Mniej ludzi=lepsze poznanie się na wieczornych imprezach jak również możliwośc w ogóle polatania ;-) w 2010 i 11 co niektórzy narzekali, że ciężko się było dobić aby polatać, w tym roku można było latac dowol ale jak widać nie ma to znaczenia dla kogoś komu wszystko przeszkadza... Niestety sprawy osobiste zmusiły mnie do przerwania pikniku o 12 w południe w sobotę i tym samym dyskwalifikację wilgi jako holownik. Do zobaczenia za rok na pikniku Żar oraz podziękowania za tegoroczną edycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidlak Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Fajna impreza i naprawdę fajna atmosfera. A dla mnie, jako chłopaka z nizin dodatkowo w fajnej scenerii. Już drugi raz, przejechałem 650km w jedną stronę (kto da więcej ?)i mimo, że drugi raz jako widz - nie żałuję Za rok też będę, ale już raczej za siatką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Tak trzymaj Tomku, to jest właściwe podejście. I do zobaczenia po drugiej stronie siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacław Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam. Mirodo - Cieszę się , ze podobał Cii się nasz pokaz. ( http://rc-rzeszow.pl...=270&rowstart=0 ) Odpowiadając na twoje pytanie to producentem tych zestawów modeli są Czesi http://www.aerosup.c...-valka-1WW.html pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi