modelpiotrek Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Krótki film z majówki na Rybnickim lotnisku ROW.Można zobaczyć lotnisko z lotu ptaka Kamerka była umocowana na kabince mojego szybowca GO 3 Minimoa http://youtu.be/StcLBuYFKQI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam. Bardzo mi się ten filmik podoba bo kilkakrotnie w nim występuję hahah Poza tym fajnie się latało (holowało) a i zmontowane to jest bardzo ładnie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam. Bardzo mi się ten filmik podoba bo kilkakrotnie w nim występuję hahah Poza tym fajnie się latało (holowało) a i zmontowane to jest bardzo ładnie. Pozdro No na Tomka można zawsze liczyć i na wysokie hole w jego wykonaniu ja już prawie Minimoy nie widziałem a Tomek mówi eee tam jeszcze chwila )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A byłem na chwile zobaczyć widziałem was w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Fajne loty i film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzięki Krzysiek !!! Marcin a dlaczego bez modelu ogólnie z Gorzyczek do Raciborza mosz kamieniem dociepnąć więc zapraszam na wspólne latanie Jutro tj w środę bedziemy latac przy wałach k/Auchana około 17.00 mój nr gg 2053750 w opisie bedzie o której i kiedy latamy zapraszam !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Bez modelu bo z rodzinką i nie było miejsca w aucie Dzisiaj mi nie pasowało ale zapisałem twoje gg to będę śledził opisy i jak co to kiedy wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi