czaja18 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie wiecie gdzie można kupić gaźnik do tego silniczka :?: Chodzi mi o polskie sklepy a jeśli nie cały gaźnik to może iglice z elementem w który się nią wkręca :?: A może od 15 la by pasował :?: Może by mi ktoś podał średnicę gaźnika od os-max 15 la :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Np. Riku Modelsport ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Wiem, ze jego kopia byly 15stki magnuma. Swoja droga lezy u mnie wlasnie magnumik takowy ktory juz mi jest niepotrzebny. Moze sie jakos dogadamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.