szpachla Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam. Czy mi się wydaje czy na odbiorniku FRSKY V8FR serwa nie chodzą płynnie? Niby wszystko działa ale jak ruszam drążkiem to serwa zmieniają swoją pozycję skokowo. Jak podepnę na 35 MHz to jest płynniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loop Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Sprawdź czy robisz to w obecności WIFI? Albo komputer blisko, albo inne rzeczy sieją? U mnie w domu jak konfigurowałem RSSI do FrSky to uzyskałem w końcu odczyt 100% i tak zapsałem. W polu miałem ponad 120%, różnica wynikała z otoczenia, w domu pełno urządzeń i WIFI. Jak wszystko wyłaczyłem tez miałem 120% i to 120% skalibrowałem do 100% i to daje dużo do myślenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Czy nie masz przypadkiem ustawionego HS mode ? (ten tryb tylko do serw cyfrowych) Kojani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi