eze Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Interesuje mnie czy ktoś mial stycznosc z tym modelem.Jak sie to zachowuje w locie.Jaki jest stopien trudnosci z ogarnieciem tego modelu.Czy jest nerwowy w pilotazu, czy na malych obrotach spada jak kamien. Prosze o informacje POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Podaj link do producenta, albo przynajmniej sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wlasnie ogladalem taki model wydaje mi sie ze to ten sam.....moglbys chciaz zdjecie na linka podac.... mam jego zdjecia na mojej stronce w maje kontakty , dzisiaj bylem na takim kiermaszu modelarskim gosciu lata nim i stanowczo twierdzi ze mimo tak malej rozpietosci model nie boi sie nawet wiatru, lata sie nim ponoc swietnie i jest bardzo stabilny..... podaj linka , ja mam zamiar go kupic kosztuje 50€ u nas.... z pozdrowieniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Już daje http://nastik.pl/phoenix-tiger-moth-4651-p-917.html własnie zamowilem go z nastika nawet wplacilem kase na konto niestety samolocik bedzie dostepny na poczatku przyszlego tygodnia,ale niespieszy mi sie z oblotem tego modelu. Jako naped bedzie tu asp 4 suwik ASP FS52AR.Do tego 5 serw hitec 325 hb Podaje jeszscze linki do filmów z modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Najlepszy jest ten drugi link :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Zbyt duzy wiatr,zbyt nerwowe ruchy.I oto skutek.Tu chyba zabrakło pokory co do swoich umiejetnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Niestety to nie ten model....nie tej proporcji .... ten drugi filmik jest dosc ciekawy ......ale silnik wydaje mi sie ze ma nadmiar mocy to raz , a dwa mysle ze albo byl zle wywazony , albo silnik zle ustawiony na lozu silnika..... od razu zeby tak przyglebic .....nawet nie polecial po prostej.....tylko wywinal i gleba....cos nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaamilalfa Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 co do drugiego filmiku to ja go nakręciłem u nas na lotnisku w Siedlcach. Modelarz który nim lata ma sporo doświadczenia wiał wtedy bardzo duży wiatr nagły podmuch wiatru skierował go w stronę samochodów, żeby się ratować trzeba było przyglebić. uszkodzenia nie były duże- pękła jedna linka od skrzydeł i wyrwała się przednia wręga. btw silnik w modelu to bodajże osmax 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Za wcześnie wyrwał do góry i tyle, to nie model do 3d. Człowiek jest tylko człowiekiem i nawet doświadczony popełnia błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 moze ktos cos powie na temat tego modelu na filmie czy to ten sam co z nastika czy jakas inna firma albo home-made ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.