Skocz do zawartości

Zawody Modelarskie w Tarnowie

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

koledzy Wojtku przeważnie zgłaszają się telefonicznie.Do tej pory potwierdzili udział koledzy z Kraśnika,Nowego Sącza,Warszawy, Rybnika,nasi z Tarnowa.Było by nam bardzo miło goscic Nowy Targ.

Opublikowano

My już dawno zgłosiliśmy swój udział, a póki co wszystko wskazuje na to, że dotrzymamy słowa. Dogrywamy jeszcze kwestie ubezpieczenia OC, ja zamawiam śpiwór i nic tylko czekać na koniec czerwca :)

Opublikowano

Ekipa z Warszawy zgodnie z zapowiedzią będzie obowiązkowo, a w stosunku do zeszłego roku przyjedzie w powiększonym składzie o dwóch może trzech nowych szybowników, :)

Opublikowano

A jak z dojazdem na lotnisko ??

Bo z tego co zaobserwowałem to nasi kochani drogowcy z każdej strony dali zakaz wjazdu :angry:

Opublikowano

A jak z dojazdem na lotnisko ??

Bo z tego co zaobserwowałem to nasi kochani drogowcy z każdej strony dali zakaz wjazdu :angry:

Ten zakaz wjazdu nie dotyczy dojazdu do posesji. Wiec modelarze mogą

Opublikowano

No jeśli się sprawdzą prognozy to proszę załatwić basen dla ochłody :D Na meteoprog sobota- 32, niedziela 34.

Basen już jest :lol:

Na góże Marcina To tak około 10 minut pieszo z lotniska B)

Opublikowano

I już po wszystkim :) W sumie to się cieszę, że się skończyło bo przy takim żarze chyba nikt dłużej by nie wytrzymał :D

Dzięki wszystkim za fajną atmosferę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.