motyl Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak zwykle za późno, ale okazało się że wielu z nas interesuje się wędkarstwem. Ja niestety się tym nie interesuje ale czasem łowie. W sobotę byłem na rejsie wędkarskim na Dorsza:) Pierwszy raz namówił mnie podczas urlopu kolega, i mimo że nie lubię wędkować to ten rodzaj mi się spodobał. Sobotnia wyprawa organizowana była od sierpnia, początkowa wersja liczyła 9 osób, im bliżej wyprawy tym ludzi ubywało i zrobiło się 7 osób. w ostatnie 3 dni z tych 7 osób zrobiło się tylko 3 ale niech żałują oni nie ja A teraz do sedna sprawy. Organizujemy kolejny wypad na dorsze, planowany termin początek grudnia, jednostka ADMIRAŁ wypływ z Władysławowa. Co do organizacji jutro będe znał szczegółowy grafik wolnych miejsc, ale wiem na pewno że to nie weekendy a środek tygodnia. Druga spraw to koszt 150zł. Nie wiem jak z wypożyczeniem sprzętu,ale zawsze najlepiej łowi się na swój Ktoś chętny ?? A i nauczony doświadczeniem kto zaakceptuje warunki zaliczka 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 motyl sorko za to że się wtrące :wink: ale pewnie wiekszość osób z tego forum zamiast na dorsze które prawde mówiąc są pyszne wybierze sie na krety i to za free :jupi: . Prawde mówiąc też kiedys wękowałem ale tylko na rzekach ciekawa ta twoja propozycja szkoda ze w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wcześniej o tym nie pisałem,ale przed samą wyprawa dowiedziałem się że kilku z nas tez na dorsze lata A w zimie bo najlepiej biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Motyl a złowiliście cokolwiek ?? Brat był na dorszach w Kołobrzegu dwa tygodnie temu i w 12 osób złowili 7 ryb. Wnioski były takie że jednak UE ma racje i że dorsze są przełowione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 TomekW, ja złapałem tylko 6 przez 2h, bo od rana niestety wisiałem na relingach. Mój błąd bo choroby morskiej nie mam, ale użyłem atraktora na dorsze w porcie.Nasączyłem dobrze pilkera, a że on mocno śmierdzi nie dałem rady:/ Koledzy nowicjusze jeden złapał 3szt, a drugi 9 w tym jeden miał 6kg Pozostali widać że umieli łapać bo średnio po 10 szt każdy miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.