Piotrp_de Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Cześć, w weekend byłem na spotkaniu w holowaniu szybowców w Melle. TUTAJ jest trochę zdjątek. Może kogoś zainteresują... Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czy to to Melle kolo A30 (niedaleko mnie) ?? Tutaj ? Maps Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czy to to Melle kolo A30 (niedaleko mnie) ?? Dokładnie to samo... Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Piekne " zdjatka" ....bywalem w Melle na Gieldach Modelarskich -tam kupilem mojego pierwszego WANKLA (ktory teraz jest wystawiony w Gablocie w Sklepie Modelarskim w Katowicach -maja tam niezla kolekcje silnikow-godne zobaczenia :shock: ) Melle ...Mala miescinka a taka prezna w temacie modelarstwa...tak jak Harsewinkel ktory jest niedaleko-kamieniem(modelem) rzucic- .... Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bylem raz w Melle a wlasciwie na jego przedmiesciach ale niestety w innych celach - czego sie to czlowiek po latach dowiaduje :) Harsewinkel jeszcze nie odwiedzalem choc tez nie jest daleko. Dzieki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 To jeszcze pytanie do kolegow czy to lotnisko ze zdjec to moze ta lokalizacja? Mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 To jeszcze pytanie do kolegow czy to lotnisko ze zdjec to moze ta lokalizacja?Mapa To TU jest to lotnisko. Mapka dojazdu jest na stronie KLUBU. Z kolei doroczne "Winterfliegen w Melle" odbywa się na lotnisku "dużym": TUTAJ. Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n6210 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bardzo ci dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.