Peter Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 tylko po poligonie itp. nie po publicznych drogach, Bede w srode w WKU to sie zapytam jak to teraz jest To pewnie taki hak,o bede mial prawko! Ale na jazde po lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 No i stalo sie klamka za padla zaliczylem wszystkie badania i zostalem przydzielony do 10 SzK. w Grudziadzu :DD Jak dzis pytalem sie "Trepa" w WKU to powiedzial ze prawko normalnie sie robi i normalnie ma sie egzamin i zostaje na cale zycie no chyba ze wyjma za np. jazde po pijaku ale normalnie trzeba zdac egzamin wojsko oplaca 2 egzaminy reszta na wlasna kieszen :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Jak bedziesz juz w kamaszach w grudziadzu ti daj mi znac polatalmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Pewnie na latanie to nie bedzie czasu no chyba ze na przepustce jak bedzie ladna pogoda zebym mogl to wziol bym ze soba jakis modelik ale pewnie nie da rady jak by nie patrzyl to prawie rok do tylu z modelarstwem bo za duzo sobie nie polatam przez nastempne 9 miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Pogadaj lepiej z,,naczalstwem'' by przeniesli Cie do OPL.Najlepiej dlugolufowej.Wtedy mozesz latac calymi dniami modelem ok 3 metry. Choc nie zawsze w jednym kawalku :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 W tym ośrodku szkoleniowym to raczej nie zagrzejesz długo miejsca. Mój zięć poszedł w kamasze w maju, a po ukończeniu szkolenia i zdaniu egzaminu w lipcu przerzucili go do Świętoszowa pod niemiecką granicę. Nie wiem czy w Twoim przypadku będzie to ten sam ośrodek szkoleniowy- bo on jechał do woja pod hasłem: Grudziądz a okazało się, że ośrodek nie jest w samym Grudziądzu tylko w Grupie k/Grudziądza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 W Grudziadzu bede ok 3miesiecy potem reszte sluzby spedze w Gizycku tak mi powiedziano a co bedzie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.