Drack Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Próbuje latać na symulatorze, mam BMI i AeroFly, aparatura turnigy skalibrowana w Aerofly niby prawidłowo, wszystkie suwaki przesuwają się jak należy, w symulatorze jednak ster kierunku nie działa skierowany jest cały czas w lewo, co może być przyczyną???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Hej jakim kablem podłączałeś aparature do kompa? Zrobiłeś kalibrację w windows i symaulatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kabel zakupiony na allegro, usb-jack (mono). Już wszystko działa Kalibracje przeprowadziłem prawidłowo ale w ustawieniach tzn. controls nie działał ster kierunku na 4 kanale tylko trzeba było ustawić na chanel 5, dlaczego to nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Kabel zakupiony na allegro, usb-jack (mono). Już wszystko działa Kalibracje przeprowadziłem prawidłowo ale w ustawieniach tzn. controls nie działał ster kierunku na 4 kanale tylko trzeba było ustawić na chanel 5, dlaczego to nie wiem.... Hej mi na kablu usb-jack mono nie działały lotki - nie potrafiłem tego zrobić nie miałeś podobnego problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderok Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 z tego co wiem te apki trzeba jakoś przerobić. Mój kumpel to robi nie drogo jak by ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 wiec tak jeśli mówimy o tgy9x to albo wyjmujesz moduł nadawczy, albo rozkręcasz apke i lutujesz rezystor 1k w odpowiednie miejsce, poszukaj było sporo na forum o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czy ktoś może podpowiedzieć jak to uruchomić na Clear View ? zakupiłem właśnie tą aparaturę, zakupiłem też pełną wersję symulatora, więc chcę ćwiczyć na tym samym interfejsie co steruję samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi