major6663 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Witam wszystkich. Prosił bym o pomoc z tym regulatorem. Jest zaprogramowany hamulec nie wiem jak mam to zmienić mam instrukcję ale po angielsku czy ktoś dałby rady mnie oświecić lub czy ktoś posiada wersję PL. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uploads/647684389X531892X56.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 1.Gaz na max. 2.Podłączyć zasilanie regulatora. poczekać 5s na dźwięk ___- - 3.Gaz na min. w ciągu 5s To wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major6663 Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dzięki wielkie zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A inne ustawienia za pomocą aparatury mógłby ktoś napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 yyyy... Obojętnie jaka aparatura, ważne jaki regulator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major6663 Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ciekawi mnie dlaczego przykładowo nie mogę zmienić Obrotów silnika za pomocą programowania. Jeżeli dobrze rozumie to. Podłączam zasilanie z gazem na full. Po 5 ciu sek słychać dźwięk wejścia do programowania. Później regulator emituj kolejno co sekundę jedne sygnał. Myślałem ze te sygnały co sekundę to programy ale w instrukcji jest 8 programow .A regulator emituje tylko pięć. Później zaczyna dziwnie grać nie wiem co to ma znaczyć. W każdym razie gdy dochodzi do 3 ciego sygnału powinien gaz dać w duł i wtedy silnik powinien sie kręcić w drugą stronę.A tak się nie dzieje. I jeszcze jedno w instrukcji pisze pod nr 7 Switching Fraguency 8 khz i 16 khz czy ktoś może wyjaśnić poco to jest i z czym to się wiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Podepnę się pod temat. Co w przypadku, kiedy : 1.Gaz na max. 2.Podłączyć zasilanie regulatora. poczekać 5s na dźwięk ___- - 3.Gaz na min. w ciągu 5s To wszystko. nie zadziała? Gaz na full, podpiąłem regulator i ..... cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czy silnik też jest podpięty? Bo te dźwięki wydaje silnik nie regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Tak, silnik podpięty. Jednak już nieaktualne. Wina leżała po stronie pakietu - jedna cela miała 0.35V. Pakiet jest nowy i raczej do wywalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi