skian Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Za to tutaj: https://lh6.googleusercontent.com/-keQQtOm1Y_k/T9ZC4r_dLfI/AAAAAAAAIOY/oVwQHejxSiE/s720/IMG_2903.JPG mamy wzór! A jaka super oryginalna karta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Impreza super karta kolegi skidana z finału ww1 drukowana ręką moją i wodza , szkoda tylko że moje nazwisko napisali przez H w TV regionalnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Informacja poszła w eter i ciężko to teraz odkręcić. Jesteś sławny. Nie prościej wyrobić sobie nowy dowód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Norma jakoś się przyzwyczaiłem do przekrecania nazwiska przeżyję i tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi