Heyoan Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam wszystkich starych znajomych Pomyślałem sobie, że rozejrzę się tu u Was troszeczkę, bo odkąd Marcin P. pokazał mi ten adres, dwa dni temu, znalazłem tu kilka bardzo ciekawych wątków. Na PWM już takie jak "Łosiowy" praktycznie wymarły. Przy okazji: gratuluję Tomek i będę pilnie śledził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cześć! :-) Powiedz od razu co z pracami nad B-25? Będzie gotowy na przyszły sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Witaj Robercie! Ciesze sie ze moj Los sie ta podoba. Niestety w porownaniu do Twoich mdeli to tylko namiastka samolotu. Ale sie caly czas ucze i licze ze kiedys bede mogl sie pochalic modelemi takimi jak twoje. Tak naprawde Los jest dlamnie cntrum dswiadczalnym i wiele rzeczy robie w nim1 raz. Dolacze sie do pyatania Domiana - co z b-25 . To to byl/jest majsztersztyk modelarskiej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heyoan Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Niewykluczone, ale od razu uprzedzam, że nie będę w najmniejszym stopniu konkurował w Łosiem. Mam dość po Camelu Poza tym B-25 jest z zestawu i przez to już z założenia swoje waży. Na razie zresztą, przez jakieś 2 m-ce będe przymusowo odpoczywał od budowania modeli z powodu kompletnego braku czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Chech konkurowac z losiem ?! Co najwyzej Los mze robic za podstawke przy twoim mysliwcu z WoW I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 No kurcze, ale się narobiło Bartek chyba tego nie przewidywał w najskrytszych marzeniach. Robert, gratuluję 224 godzin z Camelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heyoan Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Tomek, Proszę Cię! Nie opowiadaj takich rzeczy. To żadna namiastka tylko bardzo dobrze prowadzona budowa, zapowiadająca nietuzinkowy model. Tu każdy uczy się od każdego. Teraz ja obserwuję Twoją budowę i też czegoś się nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heyoan Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 A co do Camela, to on wygląda rzeczywiście super, ale pozostaje pytanie czy jeszcze potrafi do tego latać Na razie nie będę tego sprawdzał. Poczekam aż mi się znudzi patrzenie Dotąd nie zawiodłem się na swoich modelach w tym względzie, ale dotąd czegoś takiego nie robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam Robercie !! Jednak sie skusiłes Więc liczymy no ciekawe tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 hellow :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 O witaj nasz makietowcu!! Swoja droga kiedys sie zglosze po plany azurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.