Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wie ktoś czy w Krakowie jest możliwość jednorazowego wydruku w dużych formatach? Najlepiej B1. Chciałem sobie strzelić takiego P 51 na ścianie :P Drukarnie oferują wiele, ale tylko hurtowo. Jeśli ktoś zna lub wie gdzie można coś takiego zrobić to proszę o odpowiedź. Dzięki ;)

Opublikowano

Praktycznie każda drukarnia która drukuje prace dla studentów i architektów oferuje kolorowe druki na ploterze- często na rozmaitych papierach (błyszczące, matowe, z fakturą płótna, itp)

Opublikowano

witam,

wejdz na strone wirod.pl mozesz tam zamowic i dostaniesz przesylke.

wydruk na folii, papierze itd.

pozdrawiam:

maciek

Opublikowano

Dzięki Wam :) Wolałbym własnie jakąś stacjonarną drukarnię. Rozpatrzę wszystkie propozycje, dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Na takie fototapety wcześniej już patrzyłem, ale może być z nimi trochę gorzej. Plakat na dużym formacie kosztuje prawie 250 zł. :huh: Przy druku liczyłem na trochę niższą cenę, ale w ostateczności wezmę gotowy plakat czy też fototapetę :)

Opublikowano

wybacz ze podczepie sie pod temat ale gdzie mozna w internecie zamowic naklejke na przednia szybe samochoowa ale od wewnatrz czyli druk na klejacej sie stronie ??

chodzi mi o logo "yearone"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.