szymon_ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Wie ktoś czy w Krakowie jest możliwość jednorazowego wydruku w dużych formatach? Najlepiej B1. Chciałem sobie strzelić takiego P 51 na ścianie Drukarnie oferują wiele, ale tylko hurtowo. Jeśli ktoś zna lub wie gdzie można coś takiego zrobić to proszę o odpowiedź. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Praktycznie każda drukarnia która drukuje prace dla studentów i architektów oferuje kolorowe druki na ploterze- często na rozmaitych papierach (błyszczące, matowe, z fakturą płótna, itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 witam, wejdz na strone wirod.pl mozesz tam zamowic i dostaniesz przesylke. wydruk na folii, papierze itd. pozdrawiam: maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Oo, dzięki gewiner Chodziło mi właśnie o coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jest jeszcze w Realu ( dawny Geant) drukarnia. Bardo fajnie drukuja powielają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzięki Wam Wolałbym własnie jakąś stacjonarną drukarnię. Rozpatrzę wszystkie propozycje, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 a moze jakas z firm robiacych profesjonalne fototapety na sciane? Mozna wyslac wlasne zdjecie ale tez wybrac cos z ich zasobow http://fototapeta.net/galeria.php?sort=id&start=48&limit=16&kategoria=11&album=&fraza= http://www.fototapeta24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Na takie fototapety wcześniej już patrzyłem, ale może być z nimi trochę gorzej. Plakat na dużym formacie kosztuje prawie 250 zł. Przy druku liczyłem na trochę niższą cenę, ale w ostateczności wezmę gotowy plakat czy też fototapetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 wybacz ze podczepie sie pod temat ale gdzie mozna w internecie zamowic naklejke na przednia szybe samochoowa ale od wewnatrz czyli druk na klejacej sie stronie ?? chodzi mi o logo "yearone" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi