alchemique Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 To może jeszcze poprosze o jakiś link na konkretnego Extrima Extrim Prosze;)
Reptyl Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Trochę się zagalopowałeś ,z tego co wiem to raczej tylko go czytuje i to też sporadycznie (chyba ,że założy sobie w toalecie notebooka ) ,bo to człowiek dość zapracowany Za to pytanie o Extrima jest dość zabawne :crazy: No to się nieco zagalopowałem. Wydawało mi się, że Zbyszek z Lubartowa, którego posty widziałem, także w wątku dotyczącym Extrima ma coś wspólnego z Artexem. Skoro tak nie jest to sorry za wprowadzanie dezinformacji :roll: Pozdrawiam, Michał
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Wole jednak Katane i skoro za granicą nie da się jej kupić, to z pewnością kupie ją w Nastiku, jak na razie jeszcze mnie nie zawiedli, przesyłki dochodzą ekspresowo, a i ceny na reszte akcesorii oraz wybór mają ciekawszy niż w innych sklepach.
kwijatkowski Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 a ogladales mini funtane?? Mam taka od Pawla i BARDZO mi sie podoba. Jak dla mnie lepiej wykonana niz katana a macalem jedno i drugie
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Nie wiem czemu ale jakoś uparłem się na tą Katanke, może dlatego, że jako następną chciałbym tę w wersji MD, ale to już zdecyduje jak model będe miał w domu i troche nim polatam ;-)
alchemique Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 To dlaczego od razu nie kupic md ?
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Za duże koszta !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.