alchemique Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 To może jeszcze poprosze o jakiś link na konkretnego Extrima Extrim Prosze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Trochę się zagalopowałeś ,z tego co wiem to raczej tylko go czytuje i to też sporadycznie (chyba ,że założy sobie w toalecie notebooka ) ,bo to człowiek dość zapracowany Za to pytanie o Extrima jest dość zabawne :crazy: No to się nieco zagalopowałem. Wydawało mi się, że Zbyszek z Lubartowa, którego posty widziałem, także w wątku dotyczącym Extrima ma coś wspólnego z Artexem. Skoro tak nie jest to sorry za wprowadzanie dezinformacji :roll: Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Wole jednak Katane i skoro za granicą nie da się jej kupić, to z pewnością kupie ją w Nastiku, jak na razie jeszcze mnie nie zawiedli, przesyłki dochodzą ekspresowo, a i ceny na reszte akcesorii oraz wybór mają ciekawszy niż w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 a ogladales mini funtane?? Mam taka od Pawla i BARDZO mi sie podoba. Jak dla mnie lepiej wykonana niz katana a macalem jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nie wiem czemu ale jakoś uparłem się na tą Katanke, może dlatego, że jako następną chciałbym tę w wersji MD, ale to już zdecyduje jak model będe miał w domu i troche nim polatam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 To dlaczego od razu nie kupic md ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Za duże koszta !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.