Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem taki zestaw modelcraft hurricane 10t podłaczyłem regulator do odbiornika (wypiąłem czerwony kabelek) bo ma beca swojego ale ja mam osobnego . Ale nie o to chodzi

nie mam karty do programowania i nie wiem czy bez tego sie obejdzie. Zasilanie to 12v z żelówki nie wiem czy nie za dużo :) silnik nie reaguje wogóle a na reglu swieci sie jedna z 4 diod (niebieska) nie wiem co mam zroboc poradzcie cos.http://www.conrad-uk...T-HURRICANE-10T

Opublikowano

Czy jest to możliwe , żeby silnik nic nie reagował bez ustawień kartą? I czy jest możliwe dokupienie innego regulatora do tego modelu czyli 10 t i jaki polecacie w razie spalenia regulatora . Gosc napisal mi ze to nowy sprzet wiec moze ja cos żle robie.? apkę mam T9x.

Opublikowano

Nie widziałem instrukcji a sprzęt mało powszechny.

Jednak po włączeniu silnik powinien chodzić.

Jeśli to nowy zestaw to powinien mieć papierową instrukcję. Czytaj.

Jeśli chodzi o inny regulator to należy kierować się prądem maksymalnym. No i dobrze dla inrunnera aby miał programowany timing.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.