Skocz do zawartości

Server dedykowany PHOENIX

Andych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj na forum Alexa przczytalem o symulatorze Phoenix polecanym przez Mieczotronixa w wątku o śmigłowcach. Pobrałem demo, ale niestety nie da się tym polatać, odtwarza tylko zapisane prezentacje. Za to przy okazji zobaczyłem tam wersje beta dedykowanego serwera i uruchomiłem ją u siebie na serwerze, kilka osób już się logowało, więc chyba dzieła.

Jak ocenicie że latanie w większym gronie sprawia większą frajdę i serwer będzie spełniał wasze oczekiwania, to zostanie na stałe.

IP servera: 153.19.156.122, a jak by było więcej chętnych to zrobimy pokój na TSie dla swobodnej komunikacji.

Opublikowano

fajnie, przetestuję jak tylko znajdę chwilę

Wcześniej próbowałem serwować sesje multiplayer wprost z symulatora, ale chyba piloci z odległych krajów się łączyli, bo ich modele poruszaly się skokowo. No i niezbyt chyba mi komp dawał radę ich wszystkich obsłużyć, bo szybko sobie szli.

Opublikowano

Ja wcorzaj sprobowalem multi na g3.5 - zabawa przednia wisielismy sobie we trzech obok siebie :)

Szkoda tylko ze serwerow po pierwsze jest malo po drugie zdecydowana wiekszosc w USA czy gdzies daleko poza Europa i mimo dobrego lacza lagi byly :/

Jakby ktos kiedys byl chetny na wspolne loty G3.5 to z checia sie podlacze :)

Opublikowano
dziś nie udało mi się wejść na żaden z europejskich serwerów (nie wiem dlaczego). Spróbuję jutro

Jak moglo sie nie udac???

Innym sie udaje bez problemu, sam zobaczcorel008.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam do tematu, mam 2 pytania.

1- Czy ten symulator jest gdzieś do dostania w naszym kraju?

2- Kto z Polaków lata na moim serwerze, może ktoś z korzystających spotyka jakieś osoby z poza forum i może określić przybliżoną liczbę.

Pytanie 2 stawiam, aby się dowiedzieć czy jest sens utrzymywać tego dedyka, jeżeli nikt z nas tam się nie pojawia. Program serwera dedykowanego jest w wersji beta i zdaje się ze nie działa jeszcze zbyt dobrze, ponieważ generuje mi 100% obciążenie procesora. Jak korzystają Polacy to bym się z tym pogodził, ale jak głównie obcokrajowcy to nie widzę sensu męczyć kompa.

Opublikowano

ja po zarzuceniu kilku postów na forach stwierdziłem, że jestem w Polsce chyba jedynym użytkownikiem, bo zero odzewu było. Kilka osób interesowało się potencjalnym zakupem programu i tyle. Więc myślę, że spokojnie możesz zdjąć serwer. Ja ostatnio nie miałem czasu w ogóle tam zajrzeć.

Co do zakupu to nie widziałem tego symulatora w żadnym polskim sklepie, ale za pomocą wypukłej karty kredytowej można go bez problemu nabyć za granicą (inna sprawa, że przesyłka z UK przychodzi do mnie na wieś pod Warszawą szybciej niż z Lublina).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.