wojtekskr Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Witam! Miałem problem ze znalezieniem odpowiedniego działu. Spróbuj tutaj, będzie najbezpieczniej: Potrzebuję zakupić trochę podstawowych materiałów do budowy modelu: listewki, balsa, sklejka. Mógłbym to zrobić w tradycyjny sposób w sklepie Model Fan (adres internetowy: http://www.model-fan.com.pl ) ale mam dziwne wrażenie, że ceny tam są za wysokie. Czy ktoś z obecnych na forum zna jakieś miejsca w Łodzi (lub okolicach) gdzie można w miare tanio zakupić wymienione wcześniej materiały. A może nie jest konieczne wizyta w sklepie modelarskim? Zastanawiam się czy w sklepach typu "Praktiker" są sprzedawane np listewki o małych przekrojach (6x2mm) lub cienkie sklejki (np.3mm lub 0,8mm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 to chyba jedyny sklep w łodzi z takimi materiałami no chyba że są jeszcze inne których nie znam, wiem że są jeszcze jakieś sklepy z plastikami ale sądzę że listew to tam nie będzie, w Wimarexie materiałów nie ma więc to chyba jedyny sklep, a ceny :roll: cóż dość wysokie :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A wimarex ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerseb88 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A wimarex ?? W wiremaxie nie ma materialow do budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.