Gość Wayne Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam. Ostatnio zastanawiam się nad zrobieniem kołeczka mojemu Easy Glider'owi. Ale za Chiny nie mam pomysłu jak to rozegrać i to wmontować. Coś na wzór tego --> http://i16.photobucket.com/albums/b36/regitcat/BBAFC/13May10-BBAFC-Gliderwithwheel-4.jpg Może Wy macie jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Mój znajomy zrobił w kadłubie w miejscu SC otwór na koło, wewnątrz wykonał z mahoniu dwa takie klocki, usadowił w nich pręt stalowy, na nim koło i wkleił na żywice Może trochę prostackie i bez pomyślunku, ale zdaje swoje zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Pytanie tylko po co to kółko. Trenerka chcesz z niego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Widocznie za dobrze mu lata i chce mu zrobić hamulec aerodynamiczny. Takie wystające koła robi się chowane w locie. I do ciężkich modeli, nie do styropianu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Niech robi, przecież to modelarstwo i liczy się dobra zabawa, no nie? Może chłopaka nie stać na 5 metrowe laminatowe makiety z bajerami full wypas za dyche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Swoją drogą to chyba niewielu stać na takie makiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi