sosna Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 parę lat temu kupiłem heli, lama v3, teraz leży w szafie, nie chce już w niego pchać kasy, planuje zbudowanie rwd albo toto. mam aparaturę e-sky, tę z zestawu od helikoptera, nada się do początkowych lotów z samolotem? wiadomo, że później będzie trzeba zainwestować w coś lepszego ale teraz szkoda mi kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 35 mHz czy 2,4 gHz? Jeśli to pierwsze, to na standardowym odbiorniku prawdopodobnie nie osiągniesz zasięgu większego niż 100m, a może nawet mniej. Ogólnie wystarczy na początek do wolnych modeli i latania blisko siebie, ale mimo wszystko lepiej kupić porządną aparaturę, albo chociaż odbiornik lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Też mam aparaturę po lamie, niestety odbiornik jest drogi. Około 80zł ... Chyba bardziej opłaca się kupić np HK 6 kanałową. Poniżej 200 zł masz miksery i 6 kanałów. Ja kupiłem TGY x9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi