voytech Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 To jest moj nowo skoniczhony Vario ec135. Turbina jest JetCat PHT3. glowica i smigla sa "OF modeltechnik" Skookum SK540 jest 3-axis gyro na stabilizacje. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QW7h9MVTzIo&hd=1 Wojtek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Piękny śmigłowiec, gratuluje. Szczeka mi opadła do samej podłogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 wow! śliczny jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Piękny model! Gratuluję Jaką mechanikę wsadziłeś i jak sprawuje się fenestron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolin101 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Na zdjęciach wygląda na dużego. Jakie ma wymiary ? I jeśli można wiedzieć to ciekawi mnie w jakim kraju zdjęcia robione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Podejrzewam, że jeśli jest w skali 1:6, to średnica wirnika głównego powinna wynosić około 1,65m i około 1,75m długości. Ciekawi mnie czy mechanika jest z 700-setki czy większa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 skala jest 1:6 . 1750mm dlugi, 1700mm sherokosci smigel , i warzy 13 kilo. Mechanika jest JetCat HP5. To jest mechanika specjalnie zrobjona razem z turbinom. Rure wydechowom sam zrobilem z cienkiej stali na lutownicy electrucznej W ty filmie widaci troche jak wyglonda w shrodku. Fenestron dziala dobrze, ale w levo zakrencaci jest troche chiensko. Napendze ogon troche wjencej urzywajonc inne bjegi. ~V~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Rewelacja. Pięknie prezentuje się zarówno w locie jak i na ziemi. Jak długo budowałeś go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Prezentuje się super, na zdjęciach jak prawdziwy! Ale nie brzmi już tak okazale. Turbina w modelach helikopterów daje za dużo szumu, którego zbyt małe łopaty nie są w stanie zagłuszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 W pierwszym ujęciu filmu myślałem, że złapałeś prawdziwy śmigłowiec i zaraz kamera skieruje się na model stojący obok. Byłem niemal pewien i pozytywnie się zaskoczyłem .Świetna maszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWSS Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Rewelacyjna praca Voytech! . Kibicuję też P-47 - a propos- co tam w tym temacie słychać? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi