ertman_176 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Poliestrowa przeżre ... Akrylowej nie widziałem - ide sprawdzić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Najpierw spróbuj, potem mów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Próbowałem na innym modelu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 To nie wiem jakiego zajzajeru używałeś. Samochodową szpachlę poliestrową używam od 30 lat. Zwykle idzie ona właśnie na podkład nitro, nigdy nieczego mi nie rozpuszczała. Możesz użyc Madax lub inna szpchlę do balsy. One są akrylowe na bazie rozpuszczalnika wodnego - niczego nie gryzą. Mają tylko fatalną przyczepność do powłok lakierowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Chyba uzyje epidianu + "proch" szklany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ta z pewnością niczego nie ruszy. Jak nie zależy Ci na powierzchni gotowej pod malowanie to możesz dodać mikrobalonu - jest lekkie i łatwo się obrabia. Można też dodać aerosilu - idealna powierzchnia ale twardsza. Czymś pośrednim jest żywica z talkiem technicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Mam coś w rodzaju aerosilu ... Zobacze wieczorem coś podłubie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Jeden mądry mi powiedział że AEROSIL to inaczej mikrobalon. A niech meni chydy byk, i ja mu w to uwierzyłem teraz kijowo wyglądają wyjście bowdenów w EXTRZE, ale trudno. Rób foremke jestem pierwszy w kolejce po kadłubik PS. znalazłem fornir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jak tam prace? Jestem bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 tez sie przylączam do pytania kolegi ! Jak tam prace ? chociaz opisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kopyto sie "glancuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.