Skocz do zawartości

HK-T6a - nie działa 1 i 3 kanał.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem jak w temacie. Czy ktoś z was miał podobny kłopot lub wie jak go rozwiązać? Modele na wakacje chciałem doprowadzić do porządku a tu takie coś :angry:

Opublikowano

Miejmy nadzieję że tylko soft się wysypał .

Było już o tym . Musisz pokopać posty o tej apraturze. Wgrasz przez org. kabel na nowo ustawienia z czyjegoś radyjka

Opublikowano

Ustawienia mam zapisane na komputerze (fabryczne i do każdego modelu). Kanały nie działają na żadnych ustawieniach.

Opublikowano

Może trzeba na nowo skalibrować aparaturę np. programem t6recalibrate. Ja w swojej wymieniłem modulator na Zbigowy i odpadło wożenie ze sobą laptopa na "lotnisko" żeby zmienić ustawienia.

Opublikowano

Miałem podobny problem, tyle że ja latam na razie niemal na "standardowych, fabrycznych" ustawieniach pod mojego RWD. Kolega Mkrawcz1 podesłał mi plik z ustawieniami zerowymi i pomogło, jeżeli więc chcesz tego spróbować mogę wysłać te ustawienia na maila.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.