Bruno Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Mam problem jak w temacie. Czy ktoś z was miał podobny kłopot lub wie jak go rozwiązać? Modele na wakacje chciałem doprowadzić do porządku a tu takie coś
utopia Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Miejmy nadzieję że tylko soft się wysypał . Było już o tym . Musisz pokopać posty o tej apraturze. Wgrasz przez org. kabel na nowo ustawienia z czyjegoś radyjka
Bruno Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ustawienia mam zapisane na komputerze (fabryczne i do każdego modelu). Kanały nie działają na żadnych ustawieniach.
e-mir Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Może trzeba na nowo skalibrować aparaturę np. programem t6recalibrate. Ja w swojej wymieniłem modulator na Zbigowy i odpadło wożenie ze sobą laptopa na "lotnisko" żeby zmienić ustawienia.
alberto6 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Miałem podobny problem, tyle że ja latam na razie niemal na "standardowych, fabrycznych" ustawieniach pod mojego RWD. Kolega Mkrawcz1 podesłał mi plik z ustawieniami zerowymi i pomogło, jeżeli więc chcesz tego spróbować mogę wysłać te ustawienia na maila.
Bruno Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 No to spróbuję z tymi ustawieniami zerowymi. Mój e-mail: bruleb24@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi