fredzio Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Faktycznie zapotrzebowanie przerosło moje oczekiwania. Nie będę wystawiał nie swoich planów na ogólnie dostępny serwer, ale poszukam miejsca, z którego je pobrałem(jeszcze mi dzwoni gdzie to było). Zaraz jak zlokalizuję wspomniane miejsce napiszę tutaj co powinno zakończyć ten wątek (i może go zamknąć...)
fredzio Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Trochę mi to zajęło, ale plany madness są do pobrania tutaj
Gość Anonymous Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie będę wystawiał nie swoich planów na ogólnie dostępny serwer A może jednak ktoś te plany wrzuci na serwer jakiś darmowy... np przeklej.pl albo odsiebie.pl ... chodzi o to że nie każdy gawari pa ruski (na przykład ja), i nei bardzo wiadomo gdzie tam download jest 8) Dobra, zasadniczo sprawa ma się tak: uporałem się z językiem rosyjskim, przebrąłem przez proces rejestracji (achhhh ten talent webmastera 8) ), teraz pozostało tylko pobrać plany, więc moja prośba wydaje się bezzasadna. Niemniej, uważam, że inni mogą mieć problemy, żeby pobrać plany...
dakon Opublikowano 12 Grudnia 2008 Opublikowano 12 Grudnia 2008 podeślij i dla wmnie w dwg lub w dxf, jeśli to nie kłopot. Mam ten luksus, że posiadam ploter A0 i oprogramowanie CAD (budowlaniec). Jeżeli ktoś jest w potrzebie to mogę pomóc z planami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.