robraf Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 witam jestem posiadaczem helikopterka mini ( tego małego picco z czy jakoś tam) i coś siez stało na 60% z pilotem niechce on uruchomic silnika czyba ze się naciska jednoczesnie przycisk od trymowania czy zanjdzie się osoba ktora by mi to naprawiła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 zrób foto pilocika, jeśli to ten o którym myślę o mogę Ci wysłać taki bo posiadam 2 i po sprawie pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 to jest ten pilot co w tej aukcji http://www.allegro.pl/item254733720_najnowszy_helikopter_r_c_moedel_zdalnie_sterowany.html miałbys taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 takiego nie mam, posiadam inny niż ten z aukcji :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 mogłbys mi goprzesłać moz.e bedzie współgrac jak nie bedzie to ci odeśle funkcje ma takie sam ( wszystkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ok, paczka pójdzie w poniedziałek, jak nie będzie działało to możesz go sobie zatrzymać mam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 om thx tyle lądowań co startów życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.