SiSon Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam. Wymieniłem w Top Starze 60 podwozie na węglowe. Na początku było ok i wykazywało się niebywałą elastycznością. Jednak gdy postał jakiś czas, podwozie się trochę odkształciło i rozlazło na boki, co w przypadku jego elastyczności przy mniej delikatnym lądowaniu mogłoby się skończyć uderzeniem śmigła o ziemię. Poza tym koła są pod trochę za dużym kątem. Planuję je tak usztywnić: Czerwone to to pręt 2-3mm i sprężyna. Główne pytanie to skąd wziąć odpowiednią sprężynę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jak nie znajdziesz to powinna wystarczyć guma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Też myślałem o niej, jednak wizualnie by mi to nie odpowiadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Główne pytanie to skąd wziąć odpowiednią sprężynę ;d Ja kupiłem w sklepie żelaznym (takim ze śrubami) - rozmiar od "długopisowych" wzwyż. Oczywiście inny materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 W Castoramie i innych takich, są na pewno, sam kupowałem. Rozmiary jakie chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi