levy Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Tak jak w topicu, mozna by sie umowic w sobote 27.X na lotnisku w czyzynach od strony reala na wspolne latanie ? jesli pogoda dopisze ja mam zamiar byc juz od 10 rano i latac do zachodu slonca, z przerwa na pizze, pewnie bedzie kumpel ktorego model sie wlasnie skleja. Moze ktos sie jeszcze zjawi ? serdecznie zapraszam, jak tylko pogoda dopisze nikogo z krakowa nie bedzie ? nawet zeby poogladac ataki na kretow w naszym wykonaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Hej, ja chetnie wpadne kolo 11 jezeli tylko bedzie odpowiednia pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 TEQ zgłasza swoją gotowość :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no w koncu jakas odpowiedz, nie wiem czy juz w piatek nie zalicze lotniska po pracy z tego co na stronach icmu widze ma byc cieplo bezwietrznie i moze jakie slonce wyjrzy do nas no to z tego co widze to chyba juz w piatek zaczne latanie, potem sobota ewentualnie w niedziele (jak starczy paliwa) tez wpadne, bedzie latanie do upadlego no i co ? nikogo nie bylo. A ja latalem prawie 4 godziny, bylo swietnie, bezwietrznie, zadnej kropli deszczu. Co z wami chlopaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.