PiotrK. Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 pytanie jest prozaiczne: gdzie (mam na myśli sklepy wysyłkowe) można kupić dobrej jakości balsę czyli jeżeli zamawiacie twardą, to dostajecie tylko i wyłącznie twardą i jej parametry są w rozsądnych granicach powtarzalne w kolejnych dostawach; jak zamówicie miękką to miękką, średnią to średnią itd oglądałem ostatnio zestaw SIG-a i podziwiałem jakość materiałów.... podobne pytanie dotyczy listew sosnowych gdzie kupić przyzwoite? to co ostatnio dostałem nadaje się na ognisko....
Way Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Moze w www.riku.com.pl A najlepiej samemu jechac do sklepu modelarskiego i samemu wybrać i kupić
meteor Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 balsa to np. w modele-sklep, zawsze przysyłają taką jaką zamówisz czyli jak twarda to twarda jak miękka to miękka, listwy też mają całkiem dobre (kupowałem raczej te cieńsze: 5x3, 3x3, 5x4)
modelarzkobi Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Ja jak ostatni kupiłem balsę w modele.sklep.pl to się przeraziłem :shock: kiepski gatunek. Z kolei parę miesięcy temu i jeszcze dawniej zamawiałem tam to zawsze jedna i ta sama przychodziła. Więc niema reguły. A poza tym niema w tym sklepie wyboru pomiędzy miękką a twarda (przynajmniej tak mi się wydaje :roll: )
fredzio Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Ja kupując balsę w modele.sklep.pl uprzednio do nich zadzwoniłem upewniając się jaką mają na stanie. Prawą jest niestety to, że dostajemy strasznie rozrzuconą jakościowo balsę (mi się jako twarda dostało balsę i średnią i marmurkową). Chcąc dokładniejszej selekcji balsy pozostaje nam jedynie wycieczka do naszego LHS.
Aeron1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja ostatnio po raz kolejny kupowałem listwy w tym sklepie http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/ który jako jeden z nielicznych sprzedaje listwy w wymiarze 1,25 m i w bonusie dostałem bardzo dużo różnego rodzaju listew Zamówienie zrealizowane bardzo szybko
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.