Skocz do zawartości

balsa i listwy

PiotrK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie jest prozaiczne:

gdzie (mam na myśli sklepy wysyłkowe) można kupić dobrej jakości balsę

czyli jeżeli zamawiacie twardą, to dostajecie tylko i wyłącznie twardą i jej parametry są w rozsądnych granicach powtarzalne w kolejnych dostawach; jak zamówicie miękką to miękką, średnią to średnią itd

oglądałem ostatnio zestaw SIG-a i podziwiałem jakość materiałów....

podobne pytanie dotyczy listew sosnowych gdzie kupić przyzwoite? to co ostatnio dostałem nadaje się na ognisko....

Opublikowano

Moze w www.riku.com.pl

A najlepiej samemu jechac do sklepu modelarskiego i samemu wybrać i kupić :D

Opublikowano

Ja jak ostatni kupiłem balsę w modele.sklep.pl to się przeraziłem :shock: kiepski gatunek. Z kolei parę miesięcy temu i jeszcze dawniej zamawiałem tam to zawsze jedna i ta sama przychodziła. Więc niema reguły. A poza tym niema w tym sklepie wyboru pomiędzy miękką a twarda (przynajmniej tak mi się wydaje :roll: ) :D

Opublikowano

Ja kupując balsę w modele.sklep.pl uprzednio do nich zadzwoniłem upewniając się jaką mają na stanie. Prawą jest niestety to, że dostajemy strasznie rozrzuconą jakościowo balsę (mi się jako twarda dostało balsę i średnią i marmurkową). Chcąc dokładniejszej selekcji balsy pozostaje nam jedynie wycieczka do naszego LHS.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.