PiotrK. Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 pytanie jest prozaiczne: gdzie (mam na myśli sklepy wysyłkowe) można kupić dobrej jakości balsę czyli jeżeli zamawiacie twardą, to dostajecie tylko i wyłącznie twardą i jej parametry są w rozsądnych granicach powtarzalne w kolejnych dostawach; jak zamówicie miękką to miękką, średnią to średnią itd oglądałem ostatnio zestaw SIG-a i podziwiałem jakość materiałów.... podobne pytanie dotyczy listew sosnowych gdzie kupić przyzwoite? to co ostatnio dostałem nadaje się na ognisko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Moze w www.riku.com.pl A najlepiej samemu jechac do sklepu modelarskiego i samemu wybrać i kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 balsa to np. w modele-sklep, zawsze przysyłają taką jaką zamówisz czyli jak twarda to twarda jak miękka to miękka, listwy też mają całkiem dobre (kupowałem raczej te cieńsze: 5x3, 3x3, 5x4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja jak ostatni kupiłem balsę w modele.sklep.pl to się przeraziłem :shock: kiepski gatunek. Z kolei parę miesięcy temu i jeszcze dawniej zamawiałem tam to zawsze jedna i ta sama przychodziła. Więc niema reguły. A poza tym niema w tym sklepie wyboru pomiędzy miękką a twarda (przynajmniej tak mi się wydaje :roll: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja kupując balsę w modele.sklep.pl uprzednio do nich zadzwoniłem upewniając się jaką mają na stanie. Prawą jest niestety to, że dostajemy strasznie rozrzuconą jakościowo balsę (mi się jako twarda dostało balsę i średnią i marmurkową). Chcąc dokładniejszej selekcji balsy pozostaje nam jedynie wycieczka do naszego LHS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja ostatnio po raz kolejny kupowałem listwy w tym sklepie http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/ który jako jeden z nielicznych sprzedaje listwy w wymiarze 1,25 m i w bonusie dostałem bardzo dużo różnego rodzaju listew Zamówienie zrealizowane bardzo szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.