Pasikonik454 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jako że do zawodów w Kozach pozostało 45 dni a sami z Grześkiem nie wyrobimy szukamy ochotników do obsługi zawodów. Mam nadzieje że przy takim zaangażowaniu Domu Kultury i gminy w Kozach impreza ma szansę stać się cykliczną jeżeli oczywiście wszystko pójdzie gładko. W weekend zawodów odbędą się dożynki województwa śląskiego organizowane przez gminę tak że dodatkowe imprezy i mam nadzieje duża publika. Nasz powstająca eskadra ma szanse się wykazać może nie w boju tym razem ale jako dobrzy organizatorzy. Jeżeli ktoś jest chętny do pomocy proszę o kontakt. Zorganizujemy jakieś spotkanie przy grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 [quoczołem jasne ze tak chlopaki z krakowa tez mysl pomoga ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Pomożecie - pomożemy !!!!! ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasikonik454 Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Idealnie, macie doświadczenie a my raczkujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi