doctoreW Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Nabyłem własnie Optis Sport 6 i mam pytanie przed pierwszym podłączeniem - odbiornik ma 5 wyjść, kanał 6 jest oznaczony równoczesnie jako wejście zasilania (batt). To jak podłączyć serwo do szóstki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Normalnie, działa tak samo jak pozostałe kanały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctoreW Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Normalnie, działa tak samo jak pozostałe kanały. Chodziło mi o to, jak fizycznie podłączyć dwie (zasilanie + wtyczka serwa) wtyczki do jednego wejścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przez kabelek z rozdwojonymi połączeniami, tzw kabel Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctoreW Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Przez kabelek z rozdwojonymi połączeniami, tzw kabel Y. Dzięki wielkie! Swoją drogą mogliby wspomnieć o tym w instrukcji (która zresztą cała pozostawia sporo do życzenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi