Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek i jestem osiemnastoletnim modelarzem z Kielc. Od podstawówki interesuje się modelarstwem. Głównie latam modelami klasy F3J "MINI" (szybowce rc do 1,5m), choć nie tylko. Zapraszam na stronę Kieleckich modelarzy - Latających Scyzoryków www.fly-team.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zapraszam na stronę Kieleckich modelarzy - Latających Scyzoryków Czyzby najslynniejszy raper naszego kraju byl rowniez modelarzem? Witam i zapraszam do czynnego uczestnictwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Niestety nie jestem nim , z muzyką mam nie wiele wspólnego. Oprócz modelarstwa interesuję się elektroniką, mechaniką, a ostatnio informatyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Witam... Fotka w avatarze robiona na górze w Polichnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 tak, zgadza się, na górce w Polichnie na cypelku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.