Guest Anonymous Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witam wszystkich. Mam na imię Krzysiek i jestem osiemnastoletnim modelarzem z Kielc. Od podstawówki interesuje się modelarstwem. Głównie latam modelami klasy F3J "MINI" (szybowce rc do 1,5m), choć nie tylko. Zapraszam na stronę Kieleckich modelarzy - Latających Scyzoryków www.fly-team.prv.pl
alchemique Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Zapraszam na stronę Kieleckich modelarzy - Latających Scyzoryków Czyzby najslynniejszy raper naszego kraju byl rowniez modelarzem? Witam i zapraszam do czynnego uczestnictwa!
Guest Anonymous Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Niestety nie jestem nim , z muzyką mam nie wiele wspólnego. Oprócz modelarstwa interesuję się elektroniką, mechaniką, a ostatnio informatyką.
modelmaniak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witam... Fotka w avatarze robiona na górze w Polichnie?
Guest Anonymous Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 tak, zgadza się, na górce w Polichnie na cypelku
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.