MacFlyKrystian Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 WITAM. Mam do was pytanie, do tej pory zajmowalem sie modelarstwem okrętowym. Niedawno odkopalem silnik spalinowy, ktory dostalem od dziadka na urodzinki. Jest to silnik starszego typu gdzie mieszanka jest zasysana walem. MAM PYTANKO 1. jak taki silnik sie wogule obsluguje? Jaka mieszanka, swieca i takie tam inne. 2. jaki model mi polecacie w którym mógl bym go zamontowac i naczyc sie pilkotarzu. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Podaj fotkę tego silnika. Oznaczenia. I chyba do działu "silniki spalinowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyKrystian Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Ok, dzieki, postaram sie wrzucić fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.