szpachla Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam, może ktoś orientuje się co to za silnik? Makra, model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Przydały by się zdjęcia z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Jeżeli ktoś miał go kiedyś w rękach to pewnie będzie wiedział. Innych zdjęć brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 To ja Cię teraz gwarantuję, że większość silników, które widziałem nie byłbym w stanie rozpoznać jedynie po zdjęciu tyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Myślę, że szybciej jednak byłoby gdybyś wykręcił silnik i przeczytał co na nim piszę. Chyba, że jest zamocowany na "dwa pokolenia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Sami znawcy widze. Nic na nim nie pisze. Gdyby pisało to bym nie pytał. To chyba jest oczywiste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mógłbyś chociaż nie obrażać innych. Odnoszę wrażenie, ze jesteś źle nastawiony do młodszych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A ja odnosze wrażenie że trolujesz mój wątek. Nie wiesz jaki silnik to sie nie wypowiadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Tak się składa, że chyba wiem. Aby mieć pewność, potrzebuję jakiś danych, najlepiej wymiary, śmigło i pakiet z jakim latasz. W tym momencie, na miejscu administratora, zbanował bym Cię od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Tak się składa, że chyba wiem. To przypadkiem nie mów, bo jeszcze byś pomógł. na miejscu administratora, zbanował bym Cię od razu. I dlatego nie jestes administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Może to nieodpowiednie miejsce na takę dyskusję, ale jesteś po prostu chamski i nie tolerancyjny wobec młodszych. Zakładasz temat co to za silnik. Ja znam odpowiedź, a Ty jej nie chcesz. Bez danych się nie obejdzie, tym bardziej, że nie widać jego kształtu z boku. Ten silnik należy do całej, wielkiej serii, więc bez sensu jest pytać co to za silnik, skoro one wszystkie z tyłu wyglądają tak samo. Po prostu nie mogę cię zrozumieć. Masz i się naciesz , bo jak zamierzasz dalej takie farmazony pisać, to lepiej żebyś sobie dał spokój z tym forum: http://abcrc.pl/c/16...lektryczne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 prawdopodobnie jest to Blue Silver http://www.leaderhobby.com/product.asp?ID=9394001224514 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ekheem. Napisałem to post wyżej, ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 spokój ma być bo będę strzelał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi