Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja Cię teraz gwarantuję, że większość silników, które widziałem nie byłbym w stanie rozpoznać jedynie po zdjęciu tyłu...

Opublikowano

Myślę, że szybciej jednak byłoby gdybyś wykręcił silnik i przeczytał co na nim piszę. Chyba, że jest zamocowany na "dwa pokolenia" :D

Opublikowano

Tak się składa, że chyba wiem. Aby mieć pewność, potrzebuję jakiś danych, najlepiej wymiary, śmigło i pakiet z jakim latasz. W tym momencie, na miejscu administratora, zbanował bym Cię od razu.

Opublikowano

Tak się składa, że chyba wiem.

To przypadkiem nie mów, bo jeszcze byś pomógł.

na miejscu administratora, zbanował bym Cię od razu.

I dlatego nie jestes administratorem.

Opublikowano

Może to nieodpowiednie miejsce na takę dyskusję, ale jesteś po prostu chamski i nie tolerancyjny wobec młodszych. Zakładasz temat co to za silnik. Ja znam odpowiedź, a Ty jej nie chcesz. Bez danych się nie obejdzie, tym bardziej, że nie widać jego kształtu z boku. Ten silnik należy do całej, wielkiej serii, więc bez sensu jest pytać co to za silnik, skoro one wszystkie z tyłu wyglądają tak samo. Po prostu nie mogę cię zrozumieć.

Masz i się naciesz :huh: , bo jak zamierzasz dalej takie farmazony pisać, to lepiej żebyś sobie dał spokój z tym forum: http://abcrc.pl/c/16...lektryczne.html

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.