MacFlyKrystian Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Witam Nazywam sie Krystian mam 17 lat i mieszkam w Gościcinie, w małej miejscowości, 4 km od Wejherowa. Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się parę lat temu, złapałem bakcyla od mojego znajomego. pierwsze moje modele to były plastiki, następnie ze znajomym, który mnie "zaraził" zbudowałem model szybowca swobodnie-latającego SOKOL. Mój ojciec terz się tym zajmował, ale modelami kartonowymi, ja od dzieciństwa miałem bzika na punkcie okrętów i zajołem sie modelarstwem okrętowym różnego typu, pół modele, redukcje, plastiki, RC. Często pomaga mi ojciec i mój drogi kolega Heniek, który jest moim instruktorem i mogę go poprosić o pomoc, kiedy jej potrzebuję. Wiem że nasza współpraca na forum nie za dobrze się zaczęła :oops: :oops: :oops: :oops: , ale jak mówi stare powiedzenie "PIERWSZE KOTY ZA PłOTY". Pozdrawiam i służę ewentualną pomocą.
hubert_tata Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Krystian, jak mówi inne stare powiedzenie: Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Witaj w modelarskim gronie
Tomek Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 No teraz już witaj na forum . Na poważnie
mammuth Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
Boogie Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Witam kolege z moich okolic! O Henia to chodzi moze o p. Henia Pestke?
MacFlyKrystian Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 Dziękuje wszystkim za mile powitanie. O Henia to chodzi moze o p. Henia Pestke? Niestety drogi Krzysiu to nie on.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.