MacFlyKrystian Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam Nazywam sie Krystian mam 17 lat i mieszkam w Gościcinie, w małej miejscowości, 4 km od Wejherowa. Moja przygoda z modelarstwem zaczęła się parę lat temu, złapałem bakcyla od mojego znajomego. pierwsze moje modele to były plastiki, następnie ze znajomym, który mnie "zaraził" zbudowałem model szybowca swobodnie-latającego SOKOL. Mój ojciec terz się tym zajmował, ale modelami kartonowymi, ja od dzieciństwa miałem bzika na punkcie okrętów i zajołem sie modelarstwem okrętowym różnego typu, pół modele, redukcje, plastiki, RC. Często pomaga mi ojciec i mój drogi kolega Heniek, który jest moim instruktorem i mogę go poprosić o pomoc, kiedy jej potrzebuję. Wiem że nasza współpraca na forum nie za dobrze się zaczęła :oops: :oops: :oops: :oops: , ale jak mówi stare powiedzenie "PIERWSZE KOTY ZA PłOTY". Pozdrawiam i służę ewentualną pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Krystian, jak mówi inne stare powiedzenie: Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr Witaj w modelarskim gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No teraz już witaj na forum . Na poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam kolege z moich okolic! O Henia to chodzi moze o p. Henia Pestke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyKrystian Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Dziękuje wszystkim za mile powitanie. O Henia to chodzi moze o p. Henia Pestke? Niestety drogi Krzysiu to nie on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.