czarek66 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mini Mag z pływakami. Podwozie przy takiej trawie nie wchodzi w grę. http://www.youtube.com/watch?v=IJKQ7ltF8us&feature=g-upl Ale samolocik bardzo przyjemny w locie. Pozdrawiam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jak dla mnie te pływaki to zbędna rzecz. Wydaje mi się, zainstalowane jest tam składane śmigło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jak dla mnie te pływaki to zbędna rzecz.Zwłaszcza na łące Wydaje mi się, zainstalowane jest tam składane śmigło?Nie wydaje Ci się Fajny model, ale pływaki i trawa raczej nie będą współpracowały ze sobą, przydały by się jakieś kółeczka i wykoszona łąka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To w takim razie uznaję, iż śmigło składane w tym modelu jest równie zbędne co te pływaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Bardzo przyjemny model. Swojego MiniMaga oblatałem sześć lat temu, jeszcze na silniku szczotkowym. Po pierwszym sezonie włożyłem mu bezszczotkę i z takim napędem lata do dziś - obecnie FPV, chociaż jest trochę za mały w stosunku do wagi wyposażenia, które w nim zamontowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 A mnie się wydaje, że nieco za bardzo zadziera... czasem sc nie powinien być lekko do przodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Pływaki już się przydają Latam już nad jeziorkiem. Co do SC to faktycznie wymagało pewnych poprawek. Ale juz to załatwiłem. Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi