GRZECHU I JURAS Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Nasz dobry znajomy z Konina zginąl dzisiaj wraz z uczniem podczas nauki lotu na motolotni, tragedia:-(((( http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=8821&highlight
olson Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Dzisiaj rozstałem się z człowiekiem, którego znałem od dziecka, można powiedzieć wychowałem się przy nim na lotnisku. Nie mogę uwierzyć w jaki sposób to się stało. Jurka nie zapomnę, był również modelarzem, kolegą od porad i laminatu. Motolotniarz i lotnik z krwi i kości. Dlaczego to się stało na razie nie wiadomo. Bardzo żałuję tego co się stało. Żegnam Cię Jurku.
Ja-Jacek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Tak jest to tragedia, ja niestety pochowalem dwoch przyjaciul.Zgineli rowniez pilotujac motolotnie w odstepie 10 lat ,a co jeszcze gorsze byli rodzonymi bracmi.Za cholere nikt mie nie namowi zeby latac czyms takim!Lacze sie w smutku z rodfzinami i znajomymi ofiar Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.