Janeczek Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Poszukuje silnikow spalinowych Polskiej produkcji... Moga byc rowniez czesci do nich lub niekompletne silniki.. Jan adres int.: janmotor@t-online.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 TAKICH -TEZ SZUKAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Fajne motorki. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 następny się znalazł NI ewiem czemu janek wyedytował to co poprawiłęm ale link wstawi asię tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Hallo ! tam u gory sa POLSKIE SILNIKI a wiec Jaskolki ,Sokoly ,Cezas, SiM 2b ,OPTA ,WN 1,5 ,PIORUN, FEGAD ,PK-1 ,KOS, Rachwal ... a ten na dole to jest silnik pana Stanislawa GORSKIEGO (konstruktora PK-1 , Jaskolek ,Sokolow,pierwszego modelarskiego WANKLA itd,itd..). Oczywiscie jest jeszcze wiele innych silnikow Polskich ktore nie wymienilem lub nie ma ich na zdjeciu ale to sie (powoli) uzupelnia ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanek0910 Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Szukając informacji na temat cox'a znalazłem oto taki "bazar"... http://www.old-engine-model.com/index.php?stranka=glow&lang=en Z tego co ja się orientuje to jest to jakaś giełda starych silników... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 Stefanek -dziekuje Bardzo za pamiec ,nie uwierzysz ale przed paroma minutami pomyslalem ze musze tam zajrzec co maja nowego(to jest czeska strona) ale po drodze zajrzalem na Forum i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem Twoj Post ! Ty czytasz w moich myslach ! - Tej Historyjki nie wymyslilem tak sie naprawde przed kilkunastoma minutami stalo wiec "lece" szybko zobaczyc co na tej czeskiej stronie maja nowego! Jeszcze raz dzieki ...i pozdrawiam ...- dziwny zbieg okolicznosci-... No bylem na tej czeskiej stronie ale nic nie bylo dla mnie ....Janek 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanek0910 Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Tak telepatia modelarska;) Z tego co patrzyłem to dużo MVVS'ów jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.