Janeczek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Poszukuje silnikow spalinowych Polskiej produkcji... Moga byc rowniez czesci do nich lub niekompletne silniki.. Jan adres int.: janmotor@t-online.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 TAKICH -TEZ SZUKAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Fajne motorki. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 następny się znalazł NI ewiem czemu janek wyedytował to co poprawiłęm ale link wstawi asię tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Hallo ! tam u gory sa POLSKIE SILNIKI a wiec Jaskolki ,Sokoly ,Cezas, SiM 2b ,OPTA ,WN 1,5 ,PIORUN, FEGAD ,PK-1 ,KOS, Rachwal ... a ten na dole to jest silnik pana Stanislawa GORSKIEGO (konstruktora PK-1 , Jaskolek ,Sokolow,pierwszego modelarskiego WANKLA itd,itd..). Oczywiscie jest jeszcze wiele innych silnikow Polskich ktore nie wymienilem lub nie ma ich na zdjeciu ale to sie (powoli) uzupelnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Szukając informacji na temat cox'a znalazłem oto taki "bazar"... http://www.old-engine-model.com/index.php?stranka=glow&lang=en Z tego co ja się orientuje to jest to jakaś giełda starych silników... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Stefanek -dziekuje Bardzo za pamiec ,nie uwierzysz ale przed paroma minutami pomyslalem ze musze tam zajrzec co maja nowego(to jest czeska strona) ale po drodze zajrzalem na Forum i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem Twoj Post ! Ty czytasz w moich myslach ! - Tej Historyjki nie wymyslilem tak sie naprawde przed kilkunastoma minutami stalo wiec "lece" szybko zobaczyc co na tej czeskiej stronie maja nowego! Jeszcze raz dzieki ...i pozdrawiam ...- dziwny zbieg okolicznosci-... No bylem na tej czeskiej stronie ale nic nie bylo dla mnie ....Janek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanek0910 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Tak telepatia modelarska;) Z tego co patrzyłem to dużo MVVS'ów jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.