zeos Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Mam pytanie do użytkowników serw tower pro mg 995 ( nie SG 50 10 ) czy ktoś je stosował w większych modelach interesuje mnie z jakim sprzętem działały zasilanie odbiornik nadajnik i wielkość modelu (jeśli działały) Czy miał ktoś z nimi problemy
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 no wiesz...nie sa to serwa najwyzszej jakosci(raczej tej najnizszej :twisted: )ale całkiem niezła relacja ceny do jakosci...zreszta zalzy jak trafisz :wink: łapia luzy dosc szybko i tyle...ja uzywam z odbiornikiem sanwy...
zeos Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 Tak ale mi chodzi o to ze jak zrezygnuje z jednego np. hs 645 mg na kierunku i dam np. tower pro przynajmniej na razie to zaoszczędzę jakieś 80zł ale czy warto ryzykować model warty więcej Mogę zaryzykować ze ster kierunku przestanie działać (ciekawe w jakiej pozycji ;D ) Ale czy reszta będzie ok. czy będą zakłócenia całe to pytanie nie miało by sensu gdybym wygrał w totka
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 no wiesz..modelarstwo rc to nie tanie chobby i nie na wszystkim czasmi mozna oszczedzac ...niestety :evil: :x
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 czasami sie po prostu nie opłaca oszczedzac bo co innego w szybowcu za 130 zł a co innego w np spalinowej extrze za 2000zł
MarekJ Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Marcin, daj sobie spokój jak nie wiesz o czym piszesz. Wady tych serw są powszechnie znane i były wielokrotnie opisywane. Serwa są niepowtarzalne. Testowałem takie dwa egzemplarze i działały raczej poprawnie. Obserwowałem "przelatywanie przez neutrum" bez obciążenia ale w normalnych warunkach pracy (pod obciążeniem) było wszystko ok. Z pewnością nie są to serwa z najwyższej półki ale w niektórych zastosowaniach są godne polecenia ze względu na swoją cenę. Ja ich używam do obsługi podwozia w dużym motoszybowcu. . W tej roli spisują się znakomicie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.