zeos Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Mam pytanie do użytkowników serw tower pro mg 995 ( nie SG 50 10 ) czy ktoś je stosował w większych modelach interesuje mnie z jakim sprzętem działały zasilanie odbiornik nadajnik i wielkość modelu (jeśli działały) Czy miał ktoś z nimi problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 no wiesz...nie sa to serwa najwyzszej jakosci(raczej tej najnizszej :twisted: )ale całkiem niezła relacja ceny do jakosci...zreszta zalzy jak trafisz :wink: łapia luzy dosc szybko i tyle...ja uzywam z odbiornikiem sanwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeos Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Tak ale mi chodzi o to ze jak zrezygnuje z jednego np. hs 645 mg na kierunku i dam np. tower pro przynajmniej na razie to zaoszczędzę jakieś 80zł ale czy warto ryzykować model warty więcej Mogę zaryzykować ze ster kierunku przestanie działać (ciekawe w jakiej pozycji ;D ) Ale czy reszta będzie ok. czy będą zakłócenia całe to pytanie nie miało by sensu gdybym wygrał w totka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 no wiesz..modelarstwo rc to nie tanie chobby i nie na wszystkim czasmi mozna oszczedzac ...niestety :evil: :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 czasami sie po prostu nie opłaca oszczedzac bo co innego w szybowcu za 130 zł a co innego w np spalinowej extrze za 2000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Marcin, daj sobie spokój jak nie wiesz o czym piszesz. Wady tych serw są powszechnie znane i były wielokrotnie opisywane. Serwa są niepowtarzalne. Testowałem takie dwa egzemplarze i działały raczej poprawnie. Obserwowałem "przelatywanie przez neutrum" bez obciążenia ale w normalnych warunkach pracy (pod obciążeniem) było wszystko ok. Z pewnością nie są to serwa z najwyższej półki ale w niektórych zastosowaniach są godne polecenia ze względu na swoją cenę. Ja ich używam do obsługi podwozia w dużym motoszybowcu. . W tej roli spisują się znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.