meloow Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Witam, Widzie że koledzy "chwalą" sie swiomi modelami to tak pomyślałem ze dodam tu i moje. Modele w skali 1:35 oraz 1:48 P-51 Mustang P-38 J/L Lightning Ford focus WRC T-72B Leopard 2A5 motocykl BMW R75 Opel Blitz Diorama - wykorzystane opel Blitz oraz BMW R75 Więcej modeli na mojej stronie www. Mam nadzieje że się wam spodobają
Motylasty Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 No No coś się zaczyna dziać wreszcie. Modele fajne , mam nadzieję że być może pojawisz się z nimi dajmy na to w lutym w Bytomiu. Popracowałbym trochę nad malowaniem mundurów. Szczególnie Ci motocykliści są zbyt "jednorodni" w barwie, nadaje to figurkom sztuczności, sucha pastela, troche cieni i rozjasnień i bedzie git.
meloow Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 Motylasty dzięki za rady następnym razem postaram się bardziej wiem że nie są to super modele ale dopiero teraz staram się dodwać efekt postarzenia i takie tam oraz odwzorowywać camo oraz inne szczegóły. Skleje jeszcze jakieś 1000 modeli i będzie super :jupi:. Motylasty czy ty chcesz abym zabrał te moje wypociny na wystawe :mrgreen: chyba ze pojade z nastawieniem na ostatnie miejsce :?. Kolejny model to Hummer może nawet dwa (sanitarka + wóz ze strzelcem) w barwach 18 BDSZ i na dioramke z mini.
Janeczek Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Piekne ...a Blitz Perfeckt ! Janek PS: Mundury rzeczywiscie jakby z magazynu -Buty jak na Defilade(Buty w woju juz podobno po 3 minutach sa zakurzone...) ...jak troche mundury dotluscisz,dasz troche cieni to bedzie Perfekt no i nie ostatnie miejsca....!
meloow Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Witam, fajnie że sie podobają . Co do firurek to te czyściutkie zostały użyte do dioramy i zostały porządnie ubłocone ;D jak zresztą widac na foto.
Kubad Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 T-72 i Leoparda bym troszkę pobrudził jakiś wash albo poprostu suchy pędzel z pastelami. Blitz bardzo ładny
meloow Opublikowano 30 Października 2007 Autor Opublikowano 30 Października 2007 Kubad napewno T72 bedzie przybrudzona tylko czekam na pojawienie sie modelu STAR 266 z s-model w 35-ce wtedy bedzie zrobiona jakaś dioramka wtedy może zrobie siebie jak naprawiam T72 w koncu jestem (byłem Jesień 01/02) elektromechanikiem T72 i PT91 :mrgreen:
HOWARD Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Super modele ale chciał bym się spytać czy robiłeś to wszystko sam czy kupiłeś w częściach i sklejałeś??
MareX Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zanim Ci Marcin odpowie na Twoje pytanie, jedna moja uwaga: proszę Cię uprzejmie, przeczytaj dokładnie regulamin naszego forum, a następnie zastosuj się do zaleceń punktu mówiącego o naszych avatarach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.